Marina Vreeburg werkt met kinderen, volwassenen èn ouderen. Zij is sinds 1981 gediplomeerd oefentherapeut Mensendieck en heeft zich met name toegelegd op alle klachten en aandoeningen van de wervelkolom. Door de oefentherapie Mensendieck heeft zij een goed oog ontwikkeld voor houdingscorrecties en hoe je deze in het dagelijks leven kunt toepassen. Haar uitgangspunt is dat er weinig kracht en inspanning nodig is om de houdingscorrecties eigen te maken. Haar aanpak start bij de bron. Door jarenlange ervaring in ontspanningstherapie aangevuld door ervaring in meditatie, weet zij duidelijk uit te leggen hoe je kunt ontspannen in houding en beweging. Naast de Schroth-therapie is zij ook ervaren in de behandeling van chronische pijnklachten.

ervaring

Naast het voeren van een eigen praktijk heb ik jaren nauw samengewerkt met pijntherapeuten (Anesthesisten) voor de behandeling van onder andere neurologische uitstralingspijnen en Südeckse dystrofie.

Ik heb mijn inspiratie opgedaan bij de MUMC+ Scoliose en Spine Symposia om de opleiding tot Schrot-therapeut in de Bad Sobernheim-kliniek in Duitsland te gaan volgen; sinds januari 2014 ben ik erkend Schroth therapeut. En in 2017 de vervolgcursus aldaar gedaan.

Samenwerking met het Scoliose-team MUMC+ als Specifiek Scoliose Oefentherapeut (SSO) en het Spine Centrum MUMC+

Samenwerking en overleg met andere oefentherapeuten uit Maastricht  oefentherapeuten043  en overleg met mijn collegae in BeekMonique Nabben en Roger van den Eijnden Geaccrediteerd Intercollegiaal Overleg met oefentherapeuten Cesar en Mensendieck

Samenwerking en overleg met fysiotherapeuten en oefentherapeuten die de opleiding van Schroth hebben afgerond

       Lid van de vereniging VvOCM

        

              ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici    39900892993    

         

             ingeschreven in de Kamer van Koophandel   14118000 

 

 Behandelingen zijn alleen op afspraak, afzeggingen graag 24 uur van te voren laten weten.