Bewijs van bevoegdheid oefentherapie Mensendieck 1981  

Bewijs van bevoegdheid Schroth therapeut - Bad Sobernheim 2014

COVID-19

Update 11 juli      De eerste afspraak intake/anamnese/onderzoek is in de praktijk. Alle behandelingen daarna worden in overleg met videoconsultaties òf in de praktijk gegeven, met de mogelijkheid om af te wisselen.

23 maart  2020    Deze tijd brengt veel spanningen, die duidelijk in ons lichaam voelbaar zijn. Ook nu is het belangrijk om veel te bewegen èn ondersteund te worden door de oefentherapeut voor je klachten. Door de richtlijnen van onze regering heb ik ervoor gekozen beide praktijklocaties te sluiten en geef ik video-consultaties via een beveiligde link van ClickDoc. De NZa staat hier achter en de behandelingen worden door de zorgverzekeraars vergoed.

Voor al uw klachten

Pijn in onderrug, hoofdpijnen, neurologische klachten van bijvoorbeeld een hernia, chronische pijnklachten, overbelastingen door éénzijdige werkzaamheden, orthopedische klachten van slijtage, idiopathische scoliose, houdings-gerelateerde problemen, moeite met ontspanning, fybromyalgie.

Wat kunt u verwachten van de oefentherapie?

De eerste keer

Aan de hand van een onderzoek, intake-gesprek èn het meenemen van de hulpvraag wat je met deze behandeling wilt bereiken, wordt het behandelplan opgezet, dit duurt 45 minuten. Tijdens het gehele behandelingstraject, variërend van 6 tot 12 behandelingen, zal ik je coachen. Er wordt van je verwacht thuis regelmatig te oefenen en bewust te worden dagelijkse handelingen. Je leert de klacht beter te beheersen   en juist dit gevoel om zelf invloed uit te kunnen oefenen, kan een enorme opluchting voor je zijn.

De vervolgbehandelingen duren 30 minuten.

Oefentherapie (beweegzorg) wordt vergoed door alle aanvullende verzekeringen - overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en een overeenkomst met de RMA voor vluchtelingen.

Voor de Schroth therapie is doorgaans een chronische indicatie geïndiceerd.

AVG algemene verordening gegevensbescherming zijn ook in mijn praktijk belangrijk. Je kunt de uitgebreide versie in mijn praktijk inzien.

PREM je zult door mij gevraagd worden om een vragenlijst in te vullen bij afsluiten van de behandeling, hiertoe ben je niet verplicht. Deze wordt automatisch landelijk verstuurd per mail.

Behandelingen zijn in de Nederlandse taal, English language en deutsche Sprache.

 

buslijnen  2 - 3 - 4 - 6 - 8  en  802 - 804    

betaald parkeren het tarief is € 1,60 per uur of vrij parkeren bij de Albert Heijn